El secret del Cadí (CAT)

En Marc, un noi de setze anys, viatja a Mèxic amb els seus pares. Allà iniciarà una amistat amb en Diego i la Marina, que li faran conèixer l’existència de cultures indígenes antigues i la importància de mantenir el patrimoni cultural.

ISBN978-84-126667-3-1
Páginas330
Fecha de publicación2023
AutorF. Xavier Ambròs i Huguet
Categoría:

Descripción

En Marc, un noi de setze anys, viatja a Mèxic amb els seus pares. Allà iniciarà una amistat amb en Diego i la Marina, que li faran conèixer l’existència de cultures indígenes antigues i la importància de mantenir el patrimoni cultural. El ritme del viatge es veurà enterbolit per la successió d’uns fets sorprenents —que els joves voldran investigar— i per l’aparició d’un escrit incomprensible amb un dibuix enigmàtic. En Marc demanarà ajuda al seu cosí Pau, que és de vacances a la Cerdanya i que es veurà involucrat en les accions d’uns personatges estranys. Un misteri que va des de Mèxic fins a les terres de la serra del Cadí.

Escrito por

F. Xavier Ambròs i Huguet. Va néixer a Barcelona. És mestre i pedagog, i ha treballat en els equips d’assessorament de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. És membre del grup d’escriptors Diodati. Ha publicat articles de viatge sobre Namíbia, Botswana, Guatemala, el Iemen i el Nepal. També ha publicat la novel·la Les ombres del monestir a Editorial Barcanova.

¿Quieres publicar un libro?

¿Has acabado de escribir tu libro y quieres dar el gran paso?
¡En Bubblebooks te ayudamos a darlo!
En papel, electrónico o ambos, ¿qué prefieres?