Cadena de vida (CAT)

Cadena de vida és una història que, com el seu nom dona a entendre, encadena una sèrie de successos aleatoris.

ISBN978-84-126667-4-8
Páginas80
Fecha de publicación2023
AutorMagí Alegre Llaveria
Categoría:

Descripción

Cadena de vida és una història que, com el seu nom dona a entendre, encadena una sèrie de successos aleatoris que poden semblar un garbuix de coses però que al final aquesta cadena té un sentit i una història ben construïda i amb sentit. Aquesta història fantàstica, es teixeix entre camins, muntanyes, pobles i edificis màgics…

Escrito por

Magí Alegre Llaveria neix a Reus l’any 1957. És el tercer de tretze germans d’una família del Barri Fortuny. Cursa els estudis de l’EGB i posteriorment estudia Delineació a l’Escola de Mestria. Gran aficionat a la natura, es dedica a l’excursionisme portant grups d’adolescents per iniciar-los a la muntanya. Gaudeix de la natura tant en grup com en solitari. Posteriorment es dedicarà a l’escalada i l’espeleologia.

Als 19 anys, després de tornar d’un viatge a les Dolomites d’Itàlia pateix un accident que el deixa en una cadira de rodes per a la resta de la seva vida. A partir d’aquest fet li canvia la vida i busca altres al·licients com el bàsquet, l’esquí i l’escalada adaptada. Malgrat tot no troba definitivament la seva passió fins al 1999, quan descobreix el vol en parapent. És el primer pilot amb discapacitat de l’estat espanyol a tenir la llicència de vol. Des d’aleshores es dedica a volar i a facilitar aquesta pràctica a altres persones a través d’una entitat de la qual és el president.

La seva incursió al món de l’art és inicialment a través de la pintura, tot i que l’escriptura i la lectura l’apassionen. Cadena de vida és el seu primer manuscrit i pretén no ser l’últim.

¿Quieres publicar un libro?

¿Has acabado de escribir tu libro y quieres dar el gran paso?
¡En Bubblebooks te ayudamos a darlo!
En papel, electrónico o ambos, ¿qué prefieres?